Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Welkom in groep 3

Welkom op de groepspagina van onze klas.

 

 

 

 

Rik Korsten
Bezoek aan Natuurcentrum De Maashorst

Vandaag zijn we bij de Maashorst op bezoek geweest. De honingbij stond centraal bij deze les. De kinderen leren en ontdekken waarom bijen zo belangrijk zijn voor ons. Tijdens deze activiteit voerden de kinderen binnen en buiten opdrachten uit en hebben ze de bijenteelt van dichtbij kunnen bekijken. Tussendoor maakten de kinderen een kaarsje van vloeibare bijenwas. De kinderen vonden het een super interessante ochtend (en de leerkrachten ook). 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Niels Swinkels
Over hoe fijn het schoolreisje was

Overal blije snoetjes, hier en daar gegil van plezier, maar ook weer moe en voldaan naar huis. Unit onderbouw was te gast bij Dippie Doe terwijl de units middenbouw en bovenbouw in De Efteling waren. Het was gezellig; een schoolreisje om door een ringetje te halen!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 4-5'

Rik Korsten
Maashort Geo-caching

Vandaag zijn we met een aantal kinderen van de bovenbouw naar de Maashorst geweest. Hier kregen we vandaag les in geo-caching. 

Kinderen kregen een gps apparaat en gingen op zoek naar zilveren plaatjes om zo een code en ontcijferen. Deze wandeling ging over Pasen en dwars door het bos. Het was een leerzame en gezellige ochtend. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Rik Korsten
Praktisch verkeersexamen groep 7/8

Vorige maandag (16 mei) en vandaag hebben de kinderen van groep 7 het praktisch verkeersexamen gefietst. Het was prachtig weer en de kinderen hebben het super gedaan, ze hebben thuis goed geoefend. Alle kinderen zijn ze geslaagd. Wij zijn super trots en feliciteren ze met deze mooie prestatie. 
Wij wensen ze vele veilige fietskilometers toe.

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Rik Korsten
Sportolympiade

Vandaag hebben de kinderen van de unit Bovenbouw meegedaan aan de sportolympiade in het sportpark.

Met dit heerlijke weer was het behoorlijk zweten. We wisten dat er slecht weer aan zat te komen, maar dat het zo snel kwam was wel heftig. Uiteindelijk zijn we allemaal veilig thuis gekomen. Wel iets later dan verwacht, excuses van ons. 

Tijdens de verschillende sporten hebben ze zich van hun sportiefste kant laten zien.

Allerlei sporten kwamen voorbij, zoals; hockey, honkbal, voetbal, volleybal, wielrennen, biathlon en waterpolo.

In het atletiekstadion hebben we verschillende spellen gedaan. En wat waren ze fanatiek!!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren