Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Welkom in groep 1-2

Hoi!

 

We zijn een gezellige, leergierige en enthousiaste klas. We leren dit jaar veel nieuwe dingen van elkaar en met elkaar. Juf Elske is er op maandag t/m vrijdag heel de dag. 

 

We gaan er samen een super leuk schooljaar van maken.

 

Wil je op de hoogte blijven van de dingen die wij doen in onze groep? 

Kijk dan regelmatig op deze pagina voor leuke nieuwtjes en foto’s. 

 

Elske Chatrou
Juffen- en meestermiddag

We hebben samen met groep 3 een gezellige juffen- en meestermiddag gehad. We zijn wezen picknicken in het park en daarna hebben we nog heerlijk gespeeld 😀. Kijk maar eens bij onze foto's hoe leuk wij het hebben gehad.  

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Eva Rodigas
Koningsspelen van start!

De zon schijnt, de spelletjes zijn opgebouwd en vele kinderen zijn prachtig oranje uitgedost. Dan weet je het wel, de Koningsspelen gaan van start! We wensen alle kinderen een heel fijne en sportieve dag!

Gepubliceerd in 'Blog van 8'

Elske Chatrou
Vlinders in de klas 🦋

We kregen een paar weken terug wel heel bijzondere post. We kregen een envelop met daarin eitjes, rupsen en cocons/ poppen van vlinders. Iedere dag kijken we of dat de rupsen groter zijn geworden en of er vlinders uit de cocons zijn gekomen. Vanmorgen schrokken we een beetje, want er waren 4 vlinders uit de cocons gekomen. We laten ze nog een paar dagen in ons verblijf en dan laten we ze vrij in de natuur. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Elske Chatrou
Start thema ‘De Lente’

Maandag zijn we gestart met ons nieuwe thema ‘De Lente’. We zijn meteen naar buiten gegaan en op zoek gegaan naar 'de lente'. 🌼 We hadden een zoekkaart en voor ieder gevonden voorwerp kregen we een puzzelstukje. Wat hadden we veel gevonden! 😀

 

De komende tijd gaan we samen nog meer ontdekken rondom dit thema. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Elske Chatrou
Thema eten en drinken

Dit is al weer de laatste week dat we rondom het thema eten en drinken gaan werken en spelen. Wat hebben we de afgelopen weken veel geleerd. We zijn het thema gestart met een thema opening. De kinderen kwamen binnen in een ‘restaurant’ en ze werden geholpen door een ober, serveerster of kok. Verder hebben we samen taart gebakken, zijn we naar ‘de markt’ geweest en hebben we soep gemaakt. Natuurlijk hebben we ook heel fijn kunnen spelen in de verschillende hoeken, zoals het restaurant en de supermarkt.

Volgende week starten we met thema ‘De Lente’.

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

 gr12

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren